Ritmo Sun is de gezelligste en de voordeligste zonnestudio van Rijswijk, Rotterdam & Wassenaar waar je supervoordelig kunt zonnen.

Tot en met 20 minuten voor messcherpe prijzen. Dit geldt voor al onze zonnebanken, dus ook voor onze Ergoline banken en onze LUXURA X10 Megaturbo’s.

Met de Ritmo Sun voordeelpas kun je bovendien gebruik maken van onze speciale acties waarbij je voordeel kan oplopen tot maar liefst € 30,-!

En Ritmo Sun heeft permanent spraakmakende kortingen op Australian Gold zonnecosmetica.

Reden genoeg dus om eens een bezoekje te brengen aan onze studio! Onze zonneconsulentes geven je graag een goed en deskundig advies, zowel m.b.t. het zonnen als m.b.t. het gebruik van zonnebankcrèmes.

Smileypaars

 

 

 

 

 

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties!
Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en onze voordeelaanbiedingen? Like ons dan op facebook en deel het met je vrienden. Regelmatig verloten we een prachtig pakket Australian Gold onder alle likers.

FB

 

Onze vaste klanten weten wel van welke zonnebank ze gebruik willen maken. Bij nieuwe klanten wordt altijd een huidtype analyse gemaakt, zodat we een goed zonadvies kunnen geven.

Ritmo Sun heeft een ruim aanbod in zonnebanken:

• Een speciale pigment zonnebank voor beginners. Wij adviseren deze een paar keer te gebruiken als je aan een zonkuur begint, omdat deze bank je pigmentvorming versterkt waardoor je sneller bruint.

• Diverse turbo zonnebanken waar je supersnel een mooie natuurlijke donkere kleur krijgt. Ergoline & Luxura zonnebanken.

• Diverse mega turbo zonnebanken voor ervaren zonnebankliefhebbers. oa. Luxura X10 megaturbo’s.

• Een staande mega turbo zonnebank in Rotterdam & Wassenaar

• Een luxe gezichtsbruiner die tevens rug, handen en decolleté bruint in Rotterdam

Al onze zonnebanken voldoen aan de wettelijke 0,3 norm en de meest recente Europese (veiligheids) specificaties. Bovendien zijn alle banken uitgerust met o.a. muziek, airco, MP3/smartphone aansluiting, Xsense (heerlijk geurtje) en Qsense (verkoelende nevelspray).

Kom dus eens heerlijk relaxen en professioneel bruinen bij Ritmo Sun in Rijswijk, Rotterdam of Wassenaar.

 

Lekker relaxen onder de zonnebank is goed voor de aanmaak van vitamine D, je krijgt snel een mooie natuurlijke bruine kleur en zelfs je humeur gaat er een stuk op vooruit. Bovendien zie je er gelijk een stuk beter uit en staan je kleren ook veel leuker.

Maar bij Ritmo Sun Zonnestudio’s adviseren we wel om verstandig te zonnen.

Onze zonneconsulentes verzorgen een gratis huidtype analyse, geven een persoonlijk kuuradvies en alle informatie die je nodig hebt om veilig en verantwoord te zonnen. Eerst een kuurtje om je kleur op te bouwen en daarna 1 of 2 keer per week bijhouden. Have Fun!

SF_BH_53673409_2

 

 

 

 

 

Van tijd tot tijd een zonnebankje is goed voor de aanmaak van vitamine D. Vooral in de maanden waar we weinig of geen zon hebben of wanneer de zon niet krachtig genoeg is, maken we veelal te weinig vitamine D aan, wat niet goed is voor de gezondheid.

Zo werd in het VARA programma KASSA nog gemeld dat de mogelijke oorzaak van de griepepidemie wel eens een tekort aan vitamine D zou kunnen zijn. Bovendien kan vitamine D preventief werken tegen diverse vormen van kanker en andere aandoeningen.  En als je gaat zonnen, zorg dan wel dat je huid maximaal verzorgd wordt.

Australian Gold biedt een ruim assortiment hoogwaardige huidverzorgende producten die er bovendien voor zorgen dat je sneller een mooi bruin kleurtje krijgt en dat je bruine teint langer blijft. En vergeet niet een Australian Gold Aftersun te gebruiken, zodat je huid goed gehydrateerd blijft.

Assorted fruit